Akçaşehir İlkokulu
0338 2312003 / 05415736135
03382312003

VİZYON

Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak.

MİSYON

Çağın gerektirdiği her türlüeğitim olanaklarıyla donatılmış, temiz ve düzenli güleryüz anlayışıyla hareket edilen bir ortamda; kendisine güvenen, araştırmacı ve sorgulayıcı, sorun çzme yeteneği gelişmiş, ekip çalışmasına inanan eğitimcilerle birlikte Atatürk ilkelerine bağlı, ileri görüşlü, sorumluluk sahibi, soran, sorgulayan, kararlı kendine yetebilen ve üretken bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır.

08.30-14.50

Şehir merkezine servisle ulaşım sağlanmaktadır.

Karaman´a 50 km dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Akçahehir Kasabası İç Anadolu Bölgesinin Güneyinde yer alan Karaman İli´nin merkez kasabasıdır. Karaman´ın Kuzeydoğusunda ve il merkezine 45 km. uzaklıktadır. Batısında Karadağ (2271 m.) volkanik kütlesi, Kuzeyinde Konya-Karapınar İlçesi (40 km.) Güneydoğusunda Karaman-Ayrancı ilçesi (22 km.), Doğusunda Konya-Ereğli ilçesi (60 km.), Güneyinde Çakır dağları (1387 m.) yer alır. Çakğr dağları Doğu-Batı doğrultusunda uzanır. Yükseltisi fazla olmayıp, Anti Toroslar´ın bir uzantısıdır.

Voleybol Turnuvaları